Nu toch echt verschenen: ‘Het eerbetoon’ van A.B. Yehoshua

Eerder berichtte ik over de nogal moeizame totstandkoming van mijn vertaling van de roman Het eerbetoon van A.B. Yehoshua. En toen het dan eindelijk zou verschijnen, werd het ‘om publiciteits-technische redenen’ toch weer uitgesteld. Maar vanmiddag kreeg ik een grote doos bezorgd met daarin acht kersverse exemplaren van Het eerbetoon. Wat die ‘publiciteits-technische redenen’ nu precies behelsden, is mij niet duidelijk geworden, maar laten we hopen dat ze helpen bij het aan de mens brengen van het boek. Misschien heeft het te maken met het feit dat Yehoshua op 13 november aanwezig zal zijn op Crossing Border in Den Haag.

Waar het boek over gaat, kun je lezen in het bericht waaraan ik hierboven al refereerde. En ja, die vage figuren op het omslag zijn inderdaad Don Quichot en Sancho Panza. Maar wat die er mee te maken hebben, dat ga ik niet verklappen.016

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.